Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@12:15:02 GMT

فعالیت‌های کتابخانه‌های همدان از سرگرفته شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۳۸۸۹۲

فعالیت‌های کتابخانه‌های همدان از سرگرفته شد

ایسنا/همدان مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همدان اعلام کرد: فعالیت کتابخانه های عمومی استان براساس شرایط جدید و با رعایت پروتکل های بهداشتی از سر گرفته شد.

دکتر عاطفه زارعی در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: پس از برداشتن محدودیت های اعمالی از طرف ستاد استانی مبارزه با کرونا، فعالیت کتابخانه های عمومی استان نیز براساس شرایط جدید و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی ابلاغ شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سر گرفته شد اما تمامی برنامه های جانبی و فرهنگی مانند نشست های کتابخوانی، خوانش کتاب و قصه گویی که قبلاً برگزار می شد، فعلاً تعطیل است و این برنامه ها در فضای مجازی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تمام بخش های کتابخانه های استان به جزء قسمت هایی که مختص کودکان و نوجوانان، نابینایان و کم شنوایان است، در حال حاضر در استان فعال هستند البته در بخش کودک و نوجوان والدین می توانند برای فرزندان خود کتاب به امانت ببرند.

زارعی در رابطه با محدودیت های اعمالی در کتابخانه های استان توضیح داد: ظرفیت سالن های مطالعه کاهش پیدا کرده، فاصله اجتماعی دو متری رعایت شده و بر روی هر میز هم فقط یک نفر می تواند بنشیند، ورود بدون ماسک به کتابخانه ممنوع است، مدت زمان امانات کتاب تا یک ماه افزایش پیدا کرده و کتاب های امانتی هم هنگام دریافت مدتی قرنطینه می شوند و پس از آن به قفسه ها بازمی گردند و امانت دهی می شوند.

وی افزود: همه کتابخانه های استان به سیستم سرمایشی، گرمایشی و تهویه مجهز هستند اما طی دستورالعمل بهداشتی ابلاغی باید پنجره ها نیز باز باشند و تا جایی که توانستیم مواد ضدعفونی کننده تهیه کرده و در ورودی کتابخانه ها قرار دادیم.

زارعی خاطرنشان کرد: فعالیت ما در گذشته به صورت قفسه باز بود اما الان به این صورت نیست و قفسه ها بسته است به طوریکه سامانه ای به نام samanpl.ir داریم که امکان جستجوی کتاب در آن وجود دارد و اعضای کتابخانه ها می توانند شماره درخواست کتاب مورد نظر خود را به کتابدار اعلام کنند و کتابدار آن را به متقاضی تحویل می دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری کتابخانه کروناویروس کتابخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۸۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش