Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@13:11:13 GMT

گشایش قفسه چین در خانه کتاب شفق

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۲۹۴۷

گشایش قفسه چین در خانه کتاب شفق

لینک از برگزاری سمینار «کمربند و جاده، متصل با دل های مردم» در آکادمی تحقیقات بین المللی و سیاست ایران خبر داد و افزود: نشست هم اندیشی نویسندگان چینی و ایرانی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، لین لینک امروز (دوشنبه 2 اردیبهشت) در نشست خبری میهمان ویژه سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که در موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران برگزار شد، گفت: 50 رویداد در نمایشگاه کتاب تهران برگزار می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتتاحیه غرفه چین را در روز اول نمایشگاه ساعت 10 خواهیم داشت. سمینار کمربند و جاده متصل با دل های مردم در آکادمی تحقیقات بین المللی و سیاست ایران واقع در خیابان نیاوران برگزار می شود. امیدواریم همه کشورهایی که در جاده ابریشم حضور دارند نقش موثری در هم پوشانی هم داشته باشند و مکمل یکدیگر باشند.

 

معاون مدیر کل شرکت صادرات و واردات ملی نشر چین با اشاره به برگزاری نشست مشترک داستان چین، یادبود دوران: داستان چینیان در کتابخانه ملی افزود: همچنین این نشست در ساعت 10 در پنجم اردیبهشت برگزار می شود. همچنین نشست هم اندیشی نویسندگان چینی و ایرانی ساعت 4 روز چهارم اردیبهشت در سالن نشست های مصلی در نمایشگاه کتاب برگزار می شود. مراسم امضای مشترک نسخه فارسی کتاب داستان چین را چهارم اردیبهشت در غرفه چین داریم.

 

وی تصریح کرد: مراسم گشایش مرکز کتاب های چینی و هفته فروش مستقیم کتاب های تخصصی چین را ساعت 2 چهارم اردیبهشت خواهیم داشت. علاوه بر این در روز پنجم اردیبهشت ساعت 11 آیین گشایش قفسه چین را در فروشگاه خانه کتاب شفق داریم. با خانه کتاب شفق مذاکراتی داشتیم که بتوانیم آنجا فروش کتاب های چینی را داشته باشیم.

 

لینک نمایشگاه فرهنگی چاپ و نشر چین را یکی دیگر از برنامه های چین در نمایشگاه کتاب تهران برشمرد و گفت: ارایه فرهنگ چاپ را در نمایشگاه کتاب خواهیم داشت. همچنین هر روز در غرفه چین در نمایشگاه کتاب اساتید میراث فرهنگی تشریف می آورند، کتاب های دست ساز، صنایع دستی چین و حکاکی و کنده کاری به نمایش گذاشته می شود تا بازدیدکنندگان بیشتر با فرهنگ چین آشنا شوند. امیدوارم روابط فرهنگی چین و ایران بیشتر شود و این دو کشور بتوانند همدیگر را بهتر بشناسند و بیشتر به هم نزدیک شوند.

 

معاون مدیر کل شرکت صادرات و واردات ملی نشر چین خاطرنشان کرد: در سال 2017 که ایران میهمان نمایشگاه پکن بود به فکر زبان فارسی افتادیم تا بتوانیم خود را برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران در 2019 آماده کنیم. یک تیم آماده شد تا ایرانیان را شناسایی کنیم، ایرانیانی که زبان چینی را بلدند و یا علاقه مند به فرهنگ چینی هستند. یک سری از کتاب ها را به فارسی ترجمه کردیم و دوستان خوبی در این راه پیدا کردیم.

 

وی عنوان کرد: چین در نمایشگاه های کتاب در سطح دنیا شرکت می کند. امیدواریم ناشران علاقه مند به چین و فرهنگ چین را شناسایی کنیم. در نمایشگاه کتاب تهران یک سری کتاب ها مثل چین معاصر را خواهیم داشت. 15 هزار کتاب در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می شود، برای فروش نیز کتاب هایی را انتخاب کردیم که به زبان فارسی یا انگلیسی باشد.

 

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: نیمه شعبان جشن نیمه شعبان امام زمان عج مسجد مقدس جمکران خبرگزاری شبستان سیل بیانیه گام دوم انقلاب کانون مساجد شیراز خسارت سیل سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مریم داوری میهمان ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۲۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!

احمد شاکری، نویسنده و منتقد ادبی درباره به خدمت گرفتن رسانه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: یکی از وجوه نمایشگاهی و نه فروشگاهی نمایشگاه کتاب می‌تواند ضریب دادن به رسانه یا به خدمت گرفتن رسانه برای کسانی باشد، که در تولید کتاب موثر هستند. سال‌های گذشته تلویزیون، شبکه تلوبیونی کتاب و دیگر رسانه‌ها به صورت فعال در نمایشگاه حضور داشتند. آن‌ها تلاش کردند فضای جامعه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب رنگ و بوی کتاب و کتاب‌خوانی بگیرد. 

شاکری ادامه داد: لازم است برنامه‌ریزی هنرمندانه صورت بگیرد تا از عموم برای حضور در نمایشگاه دعوت شود. از طرفی، باید کسی که وارد نمایشگاه کتاب می‌شود، نسبت به قبلش متفاوت شده باشد. اینطور نباشد که به پارک رفته است. 

این نویسنده افزود: ممکن است امسال در نمایشگاه کتاب تهران درباره «طوفان الاقصی» یا «وعده صادق» غرفه‌هایی تدارک شود. زمانی این برنامه‌ها می‌تواند از آمار کمی یک‌ طرفه خارج شود، که بتوان ارزیابی دقیق از نحوه برنامه‌ها داشت. مهم این نیست چند برنامه برگزار می‌کنیم، مهم این است برگزاری برنامه‌ها چه کاری می‌تواند انجام دهد. 

وی در پاسخ به این سوال که ما چه تعریفی از نمایشگاه کتاب تهران داریم، گفت: در گذشته یک نگاه اقتصادی و بازار فروش کلان در حوزه کتاب بر نمایشگاه حاکم بود. یعنی مجموعه‌ای از ناشران و غرفه‌داران بیشتر برای فروش کتاب به نمایشگاه مراجعه می‌کردند و فضا رنگ و بوی اقتصادی داشت. هرچه به زمان کنونی نزدیک می‌شویم، چون ابزارهای جدیدی برای خرید و معرفی کتاب به وجود آمده، جنبه اقتصادی بودن نمایشگاه کتاب تضعیف شده است.   

شاکری با بیان اینکه الان به راحتی می‌توان در سایت‌ها و مجاری مختلف کتاب را معرفی کرد، گفت: دولت پایگاه نمایشگاه مجازی کتاب را ایجاد کرده، که در اقصی نقاط کشور انتخاب، خرید و فروش و معرفی کتاب انجام می‌شود. باید نمایشگاه کتاب تهران به سمت بُعد تعاملی حرکت کند و بجای بخش اقتصادی به نفع بخش فرهنگ، تعامل، ارتقای عملکرد ناشران و ... حرکت کند. یعنی ماهیت فرهنگی نمایشگاه کتاب بر ماهیت اقتصادی‌اش غلبه کند.

این نویسنده در پاسخ به این سوال که آیا اعلام روزانه میزان فروش در نمایشگاه کتاب مصداق اقتصادی بودن نمایشگاه است؟ توضیح داد: بله، البته متولیان نمایشگاه کتاب در گزارش‌های خود فقط به میزان فروش اکتفا نمی‌کنند و مولفه‌های مختلفی نظیر میزان فروش، میزان بازدیدکنندگان از نمایشگاه، رونمایی کتاب و ... را در گزارش‌های خود دخیل می‌کنند. 

وی با بیان اینکه ما هنوز به جنس مطلوب تعاملات نرسیدیم، افزود: مثلاً در نمایشگاه کتاب تهران شاهد برگزاری کلاس آموزشی هستیم. در حالی که در هر جا می‌توان این کلاس را برگزار کرد. سوال این است که این جلسات چه تناسبی با زمان و مکان نمایشگاه کتاب دارد. ما جلسه نقد کتاب برگزار می‌کنیم، در حالی که می‌توان همیشه این نوع جلسات را برگزار کرد. ما هنوز نتوانستیم اتصال بین برنامه‌های فرهنگی و نمایشگاه کتاب را برگزار کنیم. برآوردم این است که هنوز این جلسات سنخیتی با نمایشگاه کتاب ندارد. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!
  • آماده سازی سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران (عکس)
  • تصاویر جشن تکلیف ۲ هزار دختر افغانی + جزئیات
  • آماده‌سازی و نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب
  • نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • جشن تکلیف ۲ هزار دختر افغانستانی
  • نمایشگاه کتاب تهران پس از ۳۵ دوره به قوام رسیده است
  • ۱۹ اردیبهشت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران افتتاح می‌شود
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟