Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اتحادیه کتابفروشان کرمانشاه با بیان اینکه فقط 10 تا 12 کتابفروشی در کرمانشاه کتاب‌های عمومی عرضه می‌کنند، گفت: اکثر کتابفروشی‌ها به دلیل رکود بازار به سمت فروش لوازم تحریر روی آورده اند.

محمدتقی زرشکیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به رکود حاکم بر کتابفروشی‌ها و کاهش خرید کتاب از سوی مردم، اظهار کرد: این کاهش خرید دلایل مختلفی دارد که از مهمترین آنها می‌توان به پایین بودن سرانه مطالعه خصوصا در کرمانشاه اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از آنجایی که مردم زمانی برای خواندن کتاب نمی‌گذارند، پولی هم بابت خرید کتاب پرداخت نمی‌کنند.

معاون اتحادیه کتابفروشان کرمانشاه دلیل دیگر کاهش خرید کتاب را پایین بودن قدرت خرید مردم به دلیل مشکلات اقتصادی اعلام کرد و یادآور شد: مردم این روزها اولویت‌های ضروری‌تری برای هزینه پول‌های خود دارند و در پایان اگر چیزی باقی بماند، شاید آن را به خرید کتاب اختصاص دهند.

زرشکیان از افزایش قیمت کتاب هم به عنوان عامل دیگر یاد کرد و افزود: متاسفانه ناشرین تیراژ کتاب‌ها را پایین در نظر می‌گیرند و در کشوری با 80 میلیون جمعیت تیراژ کتاب معمولا 1500 تا دو هزار نسخه و در بهترین حالت پنج هزار نسخه است. در شرایطی هم که تیراژ کتاب پایین باشد قیمت تمام شده آن بالا می‌رود و مردم دیگر امکان خرید ندارند.

وی خاطرنشان کرد: مشکل دیگر رواج کتاب‌های الکترونیکی و آنلاین است که باعث شده خرید کتاب از سوی مردم کاهش یابد.

معاون اتحادیه کتابفروشان کرمانشاه با انتقاد از اینکه حتی در برخی دانشگاه‌ها نیز به استفاده از کتاب‌های الکترونیکی توصیه می‌شود، اضافه کرد: این امر باعث می‌شود دانشجویان که یکی از مهمترین گروه‌های مخاطب کتاب هستند با کتاب بیگانه شوند.

زرشکیان ورود افراد و دستگاه‌های متفرقه به حوزه فروش کتاب را نیز به عنوان یک آفت دیگر برای کتابفروشی‌ها دانست و عنوان کرد: متاسفانه ادارات، دانشگاه‌ها و ... هریک برای خود یک کتابفروشی دارند و یا نمایشگاه کتاب برپا می‌کنند.

به گفته وی، برپایی نمایشگاه‌های کتاب متعدد با تخفیف‌های بالا نیز عامل دیگری برای رکود کتابفروشی‌ها است.

معاون اتحادیه کتابفروشان کرمانشاه گفت: البته رایزنی‌هایی انجام داده ایم که برپایی نمایشگاه‌ها با هماهنگی اتحادیه و بیشتر از طریق خود کتابفروشی‌ها صورت گیرد.

زرشکیان با بیان اینکه مجموعه این عوامل باعث شده کتابفروشان با کاهش فروش مواجه شوند، تاکید کرد: متاسفانه  بیشتر کتابفروشی‌ها فقط 20 تا 30 درصد از اجناس خود را به کتاب اختصاص می‌دهند و به سمت فروش لوارم تحریر رفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در کرمانشاه فقط 10 تا 12 کتابفروشی کتاب‌های عمومی عرضه می‌کنند، اظهار کرد: 35 تا 40 کتابفروشی عرضه کتاب‌های کمک درسی هم داریم.

به گفته زرشکیان، تعداد کتابفروشی‌هایی که لوازم تحریر هم عرضه می‌کنند نزدیک به 200 مورد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كتابفروشي كرمانشاه لوازم تحریر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۱۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که وقف همچنان بین مردم با روش‌های سنتی‌اش شناخته می‌شود، آیا لازم است اطلاع‌رسانی برای روش‌های نوین آن صورت گیرد؟ گفت: مردم درباره وقف اطلاعات عمومی ندارند و نمی‌دانند وقف در چه حوزه‌هایی می‌تواند کارایی داشته باشد. از آنجایی که وقف بستگی به نیت افراد دارد، حوزه‌ گسترده‌ای دارد؛ یعنی هم حوزه‌های سنتی و هم حوزه‌های نوین را دربر می‌گیرد.

حجت‌الاسلام نقیب ادامه داد: از قدیم مردم با حوزه‌های سنتی وقف سروکار داشتند، ولی الان از شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه وقف کار می‌کنند، اطلاعی ندارند. علاوه‌بر اطلاع‌رسانی لازم است وقف‌ها ساماندهی شوند. یعنی به افراد مسیر را یاد دهیم. اگر کسی می‌خواهد وقف کند، بگوییم چه حوزه‌هایی در اولویت وقف قرار دارد، تا نیازهای کشور برطرف شود.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که گاهی مردم می‌گویند چگونه می‌توان بابت اموال یا املاکی که وقف کردیم، اعتماد کرد که در جای صحیح مورد استفاده قرار گیرد، توضیح داد: اعتمادسازی با شفافیت است. باید صندوق‌های مالی مشخص وجود داشته باشد و هر ساله گزارش‌های خود مبنی بر میزان سود و حفظ اموال را ارائه دهند. چون هرجا پای پول وسط باشد، امکان دستیابی عده‌ای به آن هست. شما باید راه‌های دستیابی دیگران را به آن ببندید. باید ناظرینی را بر صندوق‌های مالی مشخص کرد و سالانه گزارش‌های دقیق ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • اجرای طرح هر کلاس یک قفسه کتاب
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • وقتی «علی خاوری» ابراهیم هادی زمانه شد
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل